RÓLUNK

Cégünk, a Summa 88 Kft. 1988-ban jött létre, azóta egyre bővülő tevékenységi körökkel. Egyik jelentős tevékenységünk a zalaegerszegi szeszfőzde üzemeltetése. A pálinkafőzés 2013 őszén indult a vállalkozásunk telephelyén Zalaegerszeg Újhegyi u 2. sz. alatt a volt GOLDSUN Hűtőház iparterületén.

A bérfőzés és a kereskedelmi főzés - azaz saját pálinka előállítása kereskedelmi céllal – kettő egyenként háromszáz literes korszerű egyutas berendezésen történik.

korszerű főzőberendezéseink egyike
SZESZFŐZDÉNK
A szeszfőzdét 2013-ban létesítettük, azóta a magas minőségi szintet folyamatosan tartva végezzük a gyümölcspálinka-főzést.
Egyik ágazatunk a bérfőzés, amelynek során szükség szerint tanácsadással is segítjük a megrendelőinket.
Az egerszegi szeszfőzdénk másik meghatározó tevékenysége a kereskedelmi pálinkafőzés.
Elsősorban tájjellegű gyümölcsfajták felhasználásával, a göcseji pálinkafőzési tradíciókat megőrizve készül az illatos, zamatos pálinkáink egész sora.
pálinkafőzdénk
A zalai szeszfőzde - göcseji pálinka szlogen jegyében készülő magas minőségű pálinkái megállják helyüket a legelegánsabb vendéglátóhelyeken, családi és közösségi ünnepségeken, hagyományőrző alkalmakon egyaránt.
Egy elegáns állófogadáson mint welcome drink vagy aperitif egyaránt kitűnő ital, csakúgy, mint hangulatteremtő hajnali fogópálinka egy jó falusi disznóölésen.