KERESKEDELMI FŐZÉS

A kereskedelmi pálinkafőzést saját gyümölcscefre alapanyagaink felhasználásával végezzük. Elsősorban göcseji termőterületekről származó érett, magas cukorfokú, kitűnő minőségű gyümölcsöket használunk fel a cefrekészítés során. Termékeinket palackozott pálinka formájában, illetőleg egyes fajták esetében vendéglátóipari felhasználásra is értékesítjük.

Zalában a legjellemzőbb gyümölcsfajták elsősorban a körte és a szilva, ám szinte minden őshonos fajtát felhasználunk. Az alapfajtáink: szilva, körte, sárgabarack avagy kajszibarack, meggy, alma, és zalai vegyes pálinka. Ezek természetesen tovább tagozódnak, így például főzünk tüskés körte és Vilmos körte pálinkát is.

Különlegességeink az illatos szőlőpálinkáink, amelyeket általában Irsai Olivér, Cserszegi Fűszeres és Izabella fajták felhasználásával készítünk. További különlegességünk a barrique tölgyfahordóban érlelt "barrikolt" göcseji vegyes pálinkánk, amely szintén egyedi aromával rendelkezik. Termékpalettánkat a jövőben tovább bővítjük.

Kajszibarack, Golden és Irsai Olivér pálinkáink